Blog


Allerlei nieuwtjes en info.

link.png Medik8 ← Back

Medik8 Dermaroller
 
Met Skin Needling worden vergelijkbare resultaten behaald als met laser-resurfacing, Fraxel®-laserbehandelingen en chemische peelings, maar dan wel tegen aanzienlijk lagere kosten en met een minimale of helemaal geen herstelperiode.
De naaldjes van de ‘Medik8 Titanium Dermaroller’ maken talloze minuscule gaatjes in de lederhuid. Als gevolg van deze
kleine verwondingen worden groeifactoren afgegeven die de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleren. Waar andere resurfacing-technieken de gezonde opperhuid verwijderen om de lederhuid te stimuleren, laten de naaldjes van de Medik8 Titanium Dermaroller de opperhuid intact, waardoor de genezingstijd kort is en patiënten veel minder pijn hebben.
Er worden snel blijvende resultaten geboekt.

Meer.

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after three months has been disabled.