Blog


Allerlei nieuwtjes en info.

link.png Nieuw! Ultra Smoothing Eye Serum ← Back

Nieuw! UltraSmoothing Eye Serum!
Iedereen wilt een zo mooi mogelijke huid rondom de ogen, dit is tenslotte de blikvanger van ons gezicht! Jammer genoeg zijn tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, verslapping en droogte hier het eerst zichtbaar. Ook behoort deze zone van de huid tot de dunste van het lichaam en is vaak gevoelig. Producten met goede ingrediënten zijn daarom een vereiste. 

UltraSmoothing Eye Serum is een product dat licht aanvoelt op de ogen en verzachtend werkt op de gevoelige huid terwijl het tegelijkertijd de verouderingstekenen effectief aanvalt. 
Care Line beauty biedt je de mogelijk om het product uit te testen aan de Skin Bar, uitleg te krijgen over de ingrediënten en het gebruik van het product. Er ligt ook een sample voor je klaar zodat je het thuis kunt uitproberen! (zolang de voorraad strekt)

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after three months has been disabled.