Blog


Allerlei nieuwtjes en info.

link.png Medik8 white balance click ← Back

INTENS VERHELDEREND SERUM

Huid verkleuring is het gevolg van niet één, maar zeven verschillende biologische mechanismen. White Balance Click bevat een veelvoud van gestabiliseerde verhelderende actieve ingrediënten (inclusief: Kojic Zuur, Alpha-Arbutin, Lactic Acid, fytinezuur en Niacinamide) die samenwerkend en zich op alle zeven mechanismen richten! Dit alles in een stabiele samenstelling met de kwaliteit en de zekerheid dat afkomstig is van alle Medik8 serums. Geen hydrochinon-vrije formule is krachtiger dan de White Balance Click. 

                                                                                                                                                                                                                                                           

Om stabiliteit te garanderen, heeft de Medik8 onderzoeksgroep een nieuwe click verpakkingssysteem ontwikkeld waarbij de krachtige Kojiczuur actief is in het deksel en vrijgegeven wordt door het speciale klikmechanisme vlak voor gebruikt. Er bestaat geen frisser Kojic Acid gebaseerd product.


Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after three months has been disabled.