Skip to main content

NIEUW! Pro Power Peel

Pro Power Peel behandelingDe meest krachtige en snelle peeling van Dermalogica tot nu toe!

Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering, pigmentschade, dehydratatie en acné.

Je ervaart direct resultaat!

 

*Wat houdt een Pro Power Peel in?

In de Pro Power Peel wordt gewerkt met natuurlijke zuren (3 verschillende soorten) die de bovenste lagen van de huid verwijderen om zo de celdeling en -vernieuwing te stimuleren en de textuur en uitstraling van de huid te verbeteren. Deze verschillende natuurlijke zuren kunnen binnen één behandeling worden toegepast door laag op laag te werken. Hierdoor kan er in één keer meerdere huidzorgen worden aangepakt. Het beste resultaat wordt in kuurvorm verkregen. De Pro Power Peel kuurbehandelingen (3 - 6 behandelingen) worden uitgevoerd met een tussentijd van 14 dagen.

*Wat is het resultaat?

De meeste mensen zullen binnen drie behandelingen zichtbare resultaten ervaren, zoals verzachting rimpels en fijne lijntjes, minder onzuiverheden en een gladdere, fijnere, egalere huidstructuur. De resultaten zijn mede afhankelijk van de huidconditie en met welke regelmaat je de Pro Power Peeling ondergaat. In deze behandeling worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor een optimaal resultaat is het goed om een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.

*Mag ik de Pro Power Peel ondergaan?

Aan de hand van een gratis facemapping / huidanalyse kan bepaald worden of jouw huidconditie geschikt is voor de Pro Power Peel. Het voornaamste is dat je huid een gezonde barrière heeft (dus niet bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis) en idealiter voorbereid is met Dermalogica’s exfoliatie behandelingen tijdens eerdere gelaatsverzorgingen.

*Pro Power Peel voorzorgrichtlijnen:

 • Geen exfoliatie of gebruik  van vitamine A (Retinol) bevattende producten gedurende 72 uur voorafgaand aan de peeling t/m 3 dagen erna.
 • De huid extra hydrateren 72 uur voorafgaand aan de behandeling.
 • Geen directe blootstelling aan zonlicht 72 uur voorafgaand aan de peeling tot 2-3 weken erna.
 • De gezichtshuid niet (nat) scheren minimaal 24 uur voorafgaand aan de peeling.
 • Niet harsen 72 uur voorafgaand aan de peeling tot het moment dat de tekenen van gevoeligheid van de huid door de Pro Power Peel zijn verdwenen.
 • Geen cosmetische of huidverdunnende behandelingen zoals Laser, IPL, microdermabrasie gedurende 4 weken voorafgaand aan de peeling.
 • Geen gebruik van Roaccutane gedurende 6 maanden voorafgaand aan de peeling.

ProPowerPeel art2*Pro Power Peel nazorg instructies:

Direct na de peeling kan de huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Ook kan deze droog en gespannen aanvoelen. Daarnaast is het mogelijk dat de huid binnen een week gaat schilferen en dat er tijdelijk meer pigmentatie zichtbaar is. Deze symptomen zijn normaal, aangezien de huid een vernieuwingsproces ondergaat. Deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen wanneer de juiste nazorg wordt gehanteerd.

Ter bevordering van de resultaten is er een nazorg kit beschikbaar voor €29,95 die je de eerste dagen na de behandeling kunt gebruiken. Daarna kun je weer overstappen op jouw normale huidverzorgingsroutine.

 

Voor het beste resultaat kun je onderstaande behandelingen 2 maal per jaar in kuurvorm doen:

Nieuw! ProSkin30 Expert Active - Klik hier voor prijzen 

 • De expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Pro Power Peel. Je ervaart direct resultaat!
 • Kuur van 3 behandelingen.

Nieuw! ProSkin 60 Expert Active - Klik hier voor prijzen 

 • De ultieme gepersonaliseerde gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat met Dermalogica’s Pro Power Peel. Bij deze behandeling wordt naast het gezicht ook de hals en decolleté meegenomen.
 • Kuur van 3 behandelingen.

Bel meteen om je behandeling te plannen...

Boek snel je Pro Power Peel behandeling...